• Legutóbbi
2023 Megerősített Pokeemon Gameboy Color Játékok Patron Gyűjtemény 7-Csomag (Zöld, Kék, Piros, Sárga, Arany, Kristály, Ezüst)

2023 Megerősített Pokeemon Gameboy Color Játékok Patron Gyűjtemény 7-Csomag (Zöld, Kék, Piros, Sárga, Arany, Kristály, Ezüst)

HUF 1.33
Áruk mennyisége
Elérhető

Bár még nincs egy értékelés, a kimenet, a szolgáltatás első osztályú. ★【Kompatibilitási】 van : Ezek a játék kazetták kompatibilis a Játék, Game Boy Zsebében, Game Boy Fény, Game Boy Color. ★【24 órás szolgáltatás】: Vagyunk egy új, eladó . ★【Nem hivatalos】: A harmadik fél újra vésett kártya ugyanaz, mint a hivatalos GBA, a funkció hasonló az eredeti kártya!A csomag tartalmaz egy játék, kártya, egy apró, fehér, átlátszó doboz.Minden játék kártya már szigorúan tesztelt, mielőtt eladják, majd a szokásos módon használható. ★【Teljesen új, csomagolás】:GBC Játék teljesen új, csomagolás, illetve nem használt, így a tényleges termék nem lesz olyan ronda, mint a kirakatot, A játék patron az angol Verziót, Kérjük, erősítse meg, hogy megrendelés előtt.Bár még nincs egy értékelés, a kimenet, a szolgáltatás első osztályú. ★【Nem hivatalos】: A harmadik fél újra vésett kártya ugyanaz, mint a hivatalos GBA, a funkció hasonló az eredeti kártya!A csomag tartalmaz egy játék, kártya, egy apró, fehér, átlátszó doboz.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, Ha bármilyen probléma van a termék használata során, valamint fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémát.A legújabb terméket, csak elindul. ★【24 órás szolgáltatás】: Vagyunk egy új, eladó .Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, Ha bármilyen probléma van a termék használata során, valamint fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémát.★【Megjegyzés】 Ez az oldal egy változat csak tartalmaz egy Kék Verzió játék, felhívjuk a figyelmet, hogy a verziót választod, ha kell egy játék 7 játékok, Kérjük, válaszd ki, hogy 7 Db változat. ★【Kompatibilitási】 van : Ezek a játék kazetták kompatibilis a Játék, Game Boy Zsebében, Game Boy Fény, Game Boy Color.Minden játék kártya már szigorúan tesztelt, mielőtt eladják, majd a szokásos módon használható.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik