• Legutóbbi
VRS DESIGN En Illeszkedik a Modern Galaxy Z Fold 4 5G (2022), Prémium Modern Slim Stílus Rugós Zsanér tok (Tengeri Zöld)

VRS DESIGN En Illeszkedik a Modern Galaxy Z Fold 4 5G (2022), Prémium Modern Slim Stílus Rugós Zsanér tok (Tengeri Zöld)

HUF 3599.10
Áruk mennyisége
Elérhető

A [minőség Első] Építette a legmagasabb minőségű anyagból. [Jobb Védelmet] Teljes egész védelem a kamerák előtt képernyőn határozottan emelt élek. [Innovatív Zsanér Védelem] Rugós Automata Zsanér Cover gyakorlatilag lefedi a készülék zsanér a karcolás, szennyeződés. [Slim de Tartós] Egyszerű, Divatos design teszi a készülék állj ki, míg egy optimalizált kialakítás védi a készüléket. [Kompatibilitási] Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Fold 4 (2022). A [minőség Első] Építette a legmagasabb minőségű anyagból. [Jobb Védelmet] Teljes egész védelem a kamerák előtt képernyőn határozottan emelt élek. [Innovatív Zsanér Védelem] Rugós Automata Zsanér Cover gyakorlatilag lefedi a készülék zsanér a karcolás, szennyeződés. [Slim de Tartós] Egyszerű, Divatos design teszi a készülék állj ki, míg egy optimalizált kialakítás védi a készüléket. [Kompatibilitási] Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Fold 4 (2022).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik