• Legutóbbi
313 Essentials Medve-haj karmok, Haj Kiegészítők Nők, Haj karom a Nők, Elegáns, Előkelő, Nagy Haj Kiegészítők Nők (Arany)

313 Essentials Medve-haj karmok, Haj Kiegészítők Nők, Haj karom a Nők, Elegáns, Előkelő, Nagy Haj Kiegészítők Nők (Arany)

HUF 1.00
Áruk mennyisége
Elérhető

? Prémium Minőség : kiváló minőségű fém anyag, erős, rugalmas, masszív, tartós, nem könnyen deformálódik, majd megsérült a gyönyörű megjelenésű, vonzó arany színű. ? Medve Design : Aranyos medve alakú, elegáns, divatos, könnyen kezelhető, tökéletes mosás, smink, gyakorlása, főzés, vagy tartani a hajad ki a vizet, amikor a fürdés. ? Minőségi Szálat : a Tavaszi jó keménység, a fog-comb háló szorosan, alkalmas vastag/normál/vékony/finom haj a nők/lányok. ? Széles körben Használja : Alkalmas minden alkalommal, mint a buli, esküvő, születésnap, Karácsony, lánybúcsú, baba zuhany, napi visel. ? Ideális Ajándék, illetve Csomagolás : nagyon különböző stílusok hajcsat a tökéletes ajándék a család, barátok, osztálytársak, kollégák a különböző fesztiválok, alkalmas arra, hogy különböző alkalmakkor, illetve könnyen hordozható, illetve viselni.Megkaphatsz egy darab arany medve-haj karom. ? Prémium Minőség : kiváló minőségű fém anyag, erős, rugalmas, masszív, tartós, nem könnyen deformálódik, majd megsérült a gyönyörű megjelenésű, vonzó arany színű. ? Medve Design : Aranyos medve alakú, elegáns, divatos, könnyen kezelhető, tökéletes mosás, smink, gyakorlása, főzés, vagy tartani a hajad ki a vizet, amikor a fürdés. ? Minőségi Szálat : a Tavaszi jó keménység, a fog-comb háló szorosan, alkalmas vastag/normál/vékony/finom haj a nők/lányok. ? Széles körben Használja : Alkalmas minden alkalommal, mint a buli, esküvő, születésnap, Karácsony, lánybúcsú, baba zuhany, napi visel. ? Ideális Ajándék, illetve Csomagolás : nagyon különböző stílusok hajcsat a tökéletes ajándék a család, barátok, osztálytársak, kollégák a különböző fesztiválok, alkalmas arra, hogy különböző alkalmakkor, illetve könnyen hordozható, illetve viselni.Megkaphatsz egy darab arany medve-haj karom.Igen, ez egy Arany Medve-haj karom.Megkaphatsz arany medve-haj karom.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik