• Legutóbbi
PDGJG Rózsaszín Fehér Profi Balett Nők Teljesítmény Színpadon Balett Cosutmes Verseny Ruha (Szín : Kép, Szín, Méret : M Kód)

PDGJG Rózsaszín Fehér Profi Balett Nők Teljesítmény Színpadon Balett Cosutmes Verseny Ruha (Szín : Kép, Szín, Méret : M Kód)

HUF 6147.00
Áruk mennyisége
Elérhető

Rózsaszín, fehér, szakmai balerina teljesítmény színpadon balett jelmez verseny öltöny.Gyönyörű tánc ruha teszi, hogy szebb, s szeszélyes, a virágzik a legszebb oldalon a színpadon.Ruházat kivitelezés, tartós, kényelmes szövet, bőr-barát.Tudnak részt venni színpadi előadások, tánc, versenyek, illetve ünnepi rendezvények.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a rokonok, barátok.Rózsaszín, fehér, szakmai balerina teljesítmény színpadon balett jelmez verseny öltöny.Gyönyörű tánc ruha teszi, hogy szebb, s szeszélyes, a virágzik a legszebb oldalon a színpadon.Ruházat kivitelezés, tartós, kényelmes szövet, bőr-barát.Tudnak részt venni színpadi előadások, tánc, versenyek, illetve ünnepi rendezvények.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a rokonok, barátok.Csomag tartalma : 1 * tánc costumenotes : 1. A méret mért kézzel, lehetővé teszi, 1-3cm (1cm=0.39 hüvelyk) különbség.2. A különböző környezetben, különböző fények jelennek meg, különböző színű, még akkor is, ha a színek ugyanazok.Kérem, engedje meg, ésszerű szín különbség.3. Kérjük, erősítse meg a szín, méret vagy más információ, megrendelés előtt annak érdekében, hogy nem fogja megbánni után a megrendelés.2. A különböző környezetben, különböző fények jelennek meg, különböző színű, még akkor is, ha a színek ugyanazok.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik