• Legutóbbi
Coco Alumínium Fólia Lufi, Fólia Lufi a Születésnapi Parti Dekoráció, Léggömb, Parti Dekoráció Utánpótlás Fiú, Lány (Kék)

Coco Alumínium Fólia Lufi, Fólia Lufi a Születésnapi Parti Dekoráció, Léggömb, Parti Dekoráció Utánpótlás Fiú, Lány (Kék)

HUF 7722.00
Áruk mennyisége
Elérhető

Tartós, Biztonságos : 100% a nem mérgező, gyermek biztonságos, felnőtt felügyelete mellett.Könnyű, sima, fényes mintás.Csodálatos Idő : Élénk színek, aranyos boldog karakterek lesznek a születésnapi party show stopper!A jelölje ki a kis ünneplés.Tökéletes Boldog Minden Alkalomra : A fólia lufi ideális parti dekoráció minden korosztály számára.A sok színek, minták, tökéletes anime coco témák, dekorációk, biztos vagyok benne, hogy egy szülinapi bulit, hogy emlékszem.Használata egyszerű : töltse ki a lufikat a levegő vagy a hidrogén, hélium, hogy folytassuk a nyomozást (javasoljuk, hogy töltse ki őket, akár 90% - os, így a lufi ne fújjuk fel).Minőségi Szolgáltatás Csapat : Ügyfél az első elv, a 100% - os ügyfél érdekel, kapcsolatba léphet a csapat visszatérítés, amikor a fólia lufi, nem felelnek meg a követelményeknek.A csapat online a nap 24 órájában, hogy szolgálja, hogy ott vannak, ha szükség van ránk.Lufi.Jellemzők : - Lehet tölteni : levegő vagy hélium - Anyaga : prémium minőségű alumínium fólia - Szín : Multi-színes Léggömbök könnyen leeresztett vagy felfújt, majd újra fel lehet használni - Lufi, nem rugalmas, nem töltse fel túlságosan, különben a lufi lesz sérült.Hogyan kell felfújni? 1. A megállapítás szagelszívót. 2. Tele levegővel vagy héliummal.Ezt a lufit lebegnek, amikor tele van a hélium.Amikor tele van, csak levegő, a ballon gépet, nem fog lebegni 3. Megemelve 80% - át.NE FÚJJUK FEL. 4. Csipkedte infláció bemeneti lapos, lufi lesz zárva.Hogyan jönnek? 1. Készül egy 10cm szalma. 2. Helyezze a szalmának a felfújható nyílás, amíg egy kis gázt. 3. Nyomja lassan kiürül. 4. Kipufogó befejezése, hajtsa a következő használni.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik